Bereikbaarheid

Auto

Loucrup ligt op ongeveer 1300 km van Utrecht. De route via Limoges en Toulouse duurt gemiddeld ca. 12 uur. Na Toulouse is het nog 150 km en 1,5 uur rijden naar Loucrup.

Vliegtuig

Loucrup is per vliegtuig uitstekend te bereiken.  Met de KLM  zijn er dagelijkse vluchten naarToulouse en vice versa. Een retour, mits tijdig geboekt, komt op ongeveer € 190,-. Transavia vliegt sinds april 2006 op Pau en doet dit vanaf € 29,- voor een enkele vliegreis.  Met andere maatschappijen kunt u, zoals Ryanair (Brussel - Carcassonne, zo'n 50 kilometer Zuid-Oost van Toulouse) soms nog voordeliger vliegen.  Zoek via een van de websites die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van goedkope tickets. Op luchthavens kunt u desgewenst een auto huren, of u laten afhalen.

Trein

En zonodig kunt u, gedurende de zomermaanden, ook gebruik maken van een autoslaaptrein. De Nederlandse, vanaf Den Bosch rechtstreeks naar Toulouse is helaas uit het spoorboekje verdwenen, maar u kunt nog wel naar Narbonne. De Belgische autoslaaptrein vanaf Brussel naar Toulouse is er nog wel. Details kunt u navragen op de grotere stations. Hoeft de auto niet mee, dan kunt u het hele jaar door met Thalys en TGV.


Is de totale rit te lang voor één dag?